Friday, March 05, 2010

Saya sayang TM!

10 comments
Aku baru jer balik dari training hari ni..penat lagi ni....dah la jauh, kat TMTC Jalan Semarak tu....jenuh kena naik 2 kali bas, sekali lrt, pastu teksi baru la sampai...huhuhu..awat la buat training jauh2 sangat..aku kena blajar pasal icare prime je...bukan optimus prime yer..hehehe...yang bestnya training hari ni, dah la dibayar double sebab dah amik off day aku pastu tambah dengan OT lagi, dan yg bestnya lagi makan sebanyak 4 kali secara percuma...ish2..besh betul..sebab tu makin lama aku makin sayang kat TM ni...duit plak makin hari makin bertambah jer ni...ye ke?hehehe....yerrrr.... :D

Walaupun hanyalah anak syarikat di bawah TM, tapi still di bawah Telekom Malaysia jugak kan?hehehe...kalau takde kami camner la customer punya problem pasal internet tu nak setel...tak dapat la mereka nak "melayari" internet...tak leh la nak "masuk ke dalam itu internet"....hahaha..apa2 pun mungkin aku akan stay keje kat sini sampai la aku dah tak larat nanti...aku harap aku boleh jadi somebody la kat sini nanti...cepat2 kena bagi naik pangkat ni....chaiyok kiah!!!
Tag budak skema dan sangat bersemangat nak keje..hehe!
Blog Widget by LinkWithin




 

My Blog!! Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez